Nieuw in Assortiment

"For me, the SSL makes every input smile."

SSLJacco+Robert.jpgEen prachtig artikel op de website van Solid State Logic over onze nieuwe uitbreiding in SSL Live:

 

THE NETHERLANDSStagelight is a successful Dutch hire and events production company that has been consistently dominant in the corporate events market for many years. More recently, the company has been expanding and aiming for an equally strong share of the public events and tour sound sectors. Klik hier voor het gehele artikel.

 

Audio: Akoestiek en regulering.

Baffles(2).jpgNaast het mixen en versterken van audio wordt het beheersen van akoestiek steeds belangrijker. Middels dempende of isolerende hulpmiddelen zijn wij meer en meer in staat de akoestiek te beïnvloeden. Hiertoe heeft Stagelight recentelijk geïnvesteerd in ca 500m2 “sound absorbing baffles”. Met deze sound absorbing baffles kan de akoestiek van een ruimte worden “verzacht” (minder nagalmtijd). Ook kunnen de soundbaffles worden ingezet als isolerende panelen, bijvoorbeeld om ongewenste geluidsoverlast bij evenementen tegen te gaan. Met name bij outdoor-evenementen in de binnensteden een welkom en effectief hulpmiddel om binnen de gestelde normen te blijven. In combinatie met andere technieken zoals cardioide luidsprekerconfiguraties is een aanzienlijke optimalisatie mogelijk.


Dus ook bij akoestische beheersbaarheid is Stagelight uw partner. Met kennis én hardware!

 

Nieuw in de verhuur !!! CLF JUNO Accu LED wash RGBW

De Juno is een geheel draadloze led-washlight RGBW met variabele zoom van 15-30gr. Dankzij de ingebouwde Lithium-accu kan deze spot circa 14 uur branden zonder netspanning. Door de ingebouwde DMX-ontvanger van Wireless Solution kan ook de aansturing draadloos geschieden. Uniek is dat deze spot een IP44 rating heeft, dus ook buiten kan worden ingezet. De Juno is uitermate geschikt voor evenementen, TV-shows en decoratieve verlichting waarbij het niet hoeven leggen van bekabeling veel tijd kan besparen. De Juno’s worden verhuurd per 6 stuks in een flightcase met ingebouwde lader.

 

   

Stagelight investeert in Robe BFML !

Bright Multi-Functional Luminaire; daar staat de bijzondere naam van de nieuwe Robe BFML voor. Er is op dit moment geen product in de markt met een vergelijkbare lichtoutput als deze. Deze output, de uitgebreide features, het extreme zoombereik (5 tot 55 graden) en de nieuw ontwikkelde Electronic Motion Stabiliser maken de BMFL de ideale movinghead spot voor onze medium en large scale evenementen. Vanaf volgende week heeft Stagelight 24 stuks beschikbaar. Klik hier voor uitgebreide features

 

 

Stagelight investeert als eerste in Adamson E15 en E12 !!

In opdracht van Stagelight Verhuur b.v. 2013

Met trots presenteerde Stagelight op dinsdag 4 juni 2013, als eerste verhuurbedrijf in Nederland, het  nieuwe Adamson E15 line-array systeem. Met de Energia serie positioneert Adamson zich definitief in de wereldtop van large scale line-arraysystemen.  Naast inmiddels te hebben geïnvesteerd in 48 stuks E15 beschikt Stagelight sinds mei 2014 ook over 24 stuks E12. Voor de versterking  is gekozen voor Lab Gruppen PLM20000 amps  met Lake processing, overeenkomstig de standaarden van het Europese netwerk van Adamson Energia Partners rental bedrijven. Naast het rustige en muzikale karakter kenmerkt Adamson E15 / E12 zich door een ongekend egaal klankbeeld. De spreiding is, volgens vele gerenommeerde technici, fenominaal. Verder is het systeem relatief licht in gewicht en bijzonder snel te bouwen door het doordachte rigging systeem. Tezamen met onze voorraad Spektrix kunnen wij u op elk gewenst niveau een topklasse Adamson audio systeem bieden.  Investeringen waarmee wij als Stagelight ons nog steviger willen profileren en op de kaart zullen zetten. Voor meer informatie en de verhuurmogelijkheden kunt u met ons contact opnemen op telefoonnummer 073-6406620 of via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Voor specs. klik hier.

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

«StartVorige12VolgendeEinde»