Champagne bij overname Energy Productions!

Overname.jpg

Trots kunnen wij melden dat Energy Productions onderdeel gaat uitmaken van SL Group.

Vanaf 1 april zullen de activiteiten door SL Energy Productions B.V. worden uitgevoerd. Vanuit de huidige locatie in Helmond zal Tim Timmermans u  op dezelfde enthousiaste wijze van dienst zijn. Het telefoonnummer en e-mailadres blijven onveranderd.

 

De opdrachten van Energy Productions zijn de afgelopen jaren zowel in aantal als in omvang steeds groter geworden. Voor Tim was het moment daar om keuzes te maken. Als onderdeel van SL Group verwacht hij nog beter te kunnen voldoen aan de wensen van zijn opdrachtgevers.

 

Voor Stagelight past deze overname in de ambitie onze toonaangevende positie verder te verstevigen. Directeur Jacco van der Heijden: “Samen met Tim en zijn mannen kunnen wij nog meer opdrachtgevers laten kennismaken met de voor ons zo kenmerkende vriendelijke, flexibele en creatieve werkwijze! Synergy door toevoeging van Energy Smile

 

 

In ontvangst genomen, 15 nieuwe schone bedrijfswagens!

Renault(2).jpgKijk, dat ziet er goed uit! Vanaf deze week rijden onze productiemedewerkers in een gloednieuwe milieuvriendelijke Renault bedrijfsauto. Naast de mooie uniforme SL uitstraling dragen wij natuurlijk ook graag ons steentje bij aan een schoner milieu. U gaat zeker 1 van de 15 wagens tegenkomen, op weg naar al die prachtige producties van de komende maanden!

 

GEFELICITEERD MATT!!!!!!!

MattSimonsPlatinaPlaat.jpg

Uit handen van Humberto Tan ontving Matt SImons afgelopen week een multi-platina plaat voor zijn album 'Catch & Release'. Wij zijn, als technisch partner van Matt, ontzettend trots en zeggen dan ook GEFELICITEERD MATT!!!!!!

   

Stagelight groeit verder....!

 

Nieuw in de verhuur.jpg
Des te meer reden om ons verhuurassortiment verder uit te breiden zodat wij aan de snel toenemende vraag kunnen voldoen. Onze voorraden zijn verhoogd met:
20x Adamson Energia E12 line array cabinet
20x Adamson Energia E219 sub
20x Adamson Energia E119 sub
24x Adamson S10 line array cabinet
8x LAB gruppen PLM 12K44 amplifier
32x Robe Pointe
24x Robe Robin 300 LEDWash
Voor informatie, advies en een offerte op maat,
mail naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of bel: 073-6406620.
   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

«StartVorige1234VolgendeEinde»